BIJ ONS SPELEN

LAAT PAPA OF MAMA JE EVEN AANMELDEN!

BIJ ONS SPELEN

Voordat je bij ons kunt komen spelen, zullen je papa en/of mama je even aan moeten melden. Er zijn een aantal stappen waarin dit aanmelden gebeurt. Deze procedure bestaat globaal uit vier stappen, als eerst kan er een kennismakingsgesprek plaatsvinden om mij als gastouder te leren kennen, de ruimte te zien en eventuele vragen te stellen. Mocht je de beslissing nemen om voor mij als gastouder te kiezen moet je je aanmelden via het gastouderbureau. Wanneer je aangemeld bent wordt er contact met je opgenomen voor een koppelingsgesprek.

Als als deze stappen succesvol doorlopen zijn kan het speelplezier bij Kiekieboe beginnen.

KENNISMAKING

Mocht u interesse hebben in Kiekieboe Gastouderopvang mag u altijd contact opnemen om een eventuele kennismaking met mij in te kunnen plannen. Tijdens deze kennismaking zal ik u alle informatie dieper kunnen toelichten. Ook heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen en zal ik deze proberen zo uitgebreid mogelijk te beantwoorden.

AANMELDEN

Wilt u zich graag aanmelden bij Kiekieboe gastouderopvang? Dit is natuurlijk mogelijk! Op dekoters.nl kunt u zich inschrijven als vraagouder. Klik hier voor de inschrijfpagina.

Er zal met u contact worden opgenomen en een datum worden geprikt voor een gesprek samen met de gastouder en regioconsulent.

KOPPELINGSGESPREK

Wanneer u zich heeft aangemeld als vraagouder bij Kiekieboe wordt er automatisch contact met u opgenomen door Sabrina van de Neut. Zij is de eigenaresse van Gastouderbureau de Koters en zal met u een koppelingsgesprek plannen. Tijdens dit gesprek worden de contracten en koppelingsformulieren getekend door ouders, de gastouder en het gastouderbureau

WENNEN

Tijdens het koppelingsgesprek maken wij ook een afspraak voor eventuele wendagen voor uw zoon of dochter. Eén of twee weken voor de startdatum van de opvang wordt er een afspraak gemaakt om even twee á drie uurtjes te komen wennen.