DE FOTOGRAAF

25 augustus 2017

Op vrijdag 25 Augustus is de fotograaf weer bij Kiekieboe geweest.

Alle kinderen verzamelden zich samen met hun papa’s en mama’s bij Kiekieboe. Rond een uur of 10 waren we compleet. Angelique is allereerst samen met alle kinderen op de groepsfoto gegaan. Gelukkig was het prachtig weer en konden we deze foto buiten maken.

Het duurde even, dat is natuurlijk niet gek met zoveel verschillende kindjes en leeftijden op één foto. En dan willen we ook nog dat ze allemaal kijken… een lastige opgave voor de fotograaf.

 

Na de groepsfoto gingen alle kinderen individueel op de foto. Allereerst met de mooie houten achtergrond en op aardappelkratjes. Dat zag er erg leuk uit. Ook werden broers en zussen samen met elkaar op de foto gezet. Na dit rondje werden er nog individuele portretfoto’s gemaakt. Iedereen stond er weer prachtig op… Angelique heeft natuurlijk achter de fotograaf mee kunnen spieken.

Na drie weken wachten kwamen daar alle foto’s binnen. WAUW! Wat een heerlijke foto’s.

Alle papa’s en mama’s hebben de foto’s afgenomen en Angelique heeft de foto’s in de groepsruimte weer vervangen. Wat een heerlijk plaatje al die foto’s bij elkaar aan de wand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *