KIEKIEBOE JAARFEEST

1 september 2017

Op vrijdag 1 september 2017 hebben wij het Kiekieboe jaarfeest gevierd met alle ouders en kindjes van Kiekieboe. Vanaf drie uur begon langzaam aan iedereen binnen te komen. Voor de kinderen was er van alles te doen. We zijn begonnen met een kop koffie of thee en voor de kinderen heerlijke limonade. Natuurlijk waren er ook allerlei hapjes voor de kinderen die klaar stonden op de tafels. Ook waren er voor de papa’s en mama’s heerlijke kleine lekkernijtjes. Terwijl iedereen een gezellig praatje met elkaar maakte waren de kinderen al enthousiast aan het spelen op het springkussen.

 

Rond een uur of vier kwam daar de grote verrassing! Joris de ballonnenclown! Wat een feest! Eerst werd er met alle kinderen bij elkaar gezellig samen gedanst. En Joris deed gezellig met ze mee. Daarna maakte hij voor ieder kind mooie ballonfiguren. De kinderen waren enthousiast en er hing een gezellig sfeertje. Ook kwam daar Suzette, zij kwam schminken. Ondertussen was het een grote gezellige boel bij Kiekieboe. Al die geschminkte blije gezichtjes met al die leuke ballonfiguren in hun hand. Fijn om te zien al iedereen het zo naar zijn zin heeft. Toen iedereen aanwezig was werd Angelique ook nog even flink verwend met een geweldig cadeau voor haar verjaardag en het tweejarig bestaan van Kiekieboe. Ook werd er een ontzettend lieve speech gehouden door Ingrid namens alle ouders. Dankbaar! Rond half zes ging de barbecue aan en kwamen alle lekkere hapjes voor het avondeten naar buiten. Er werd een klein buffet uitgestald en er was genoeg voor iedereen.

 

Er werd door iedereen goed gegeten en het was super gezellig. Rond een uur of zeven gingen alle papa’s en mama’s samen met de kinderen weer naar huis. We hebben genoten van dit geweldige feest!

jaarfeest bij kiekieboe gastouderopvang in Druten
_212
_203
_204

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *