DE GASTOUDER

OVER MIJ

Mijn naam is Angelique de Jong, geboren in 1992 te Leiden. Sinds Augustus 2015 samenwonend met mijn vriend Roel in Druten. Sinds 25 oktober 2018 zijn wij trotse ouders van Venna.

 

Al op jonge leeftijd was het voor mij en mijn familie duidelijk dat ik met kinderen zou gaan werken. Ik heb dan ook geen moeite gehad met mijn studiekeuze.Tijdens de opleiding van pedagogisch medewerker heb ik op verschillende kinderdagverblijven veel mogen leren en heb ik me kunnen inleven in verschillende visies. Al gauw genoeg merkte ik dat ik graag zelf de touwtjes in handen wilde nemen. Vaak geroepen dat ik graag iets voor mezelf zou willen beginnen met mijn eigen ideeën en een eigen werkwijze. Na vier jaar ervaring op kinderdagverblijven en nog twee jaar werken op een buitenschoolse opvang wilde ik graag iets anders. Inmiddels al een aantal jaar gediplomeerd pedagogisch werker in het bezit van een EHBO bij kinderen-certificaat. Sinds Oktober 2015 sta ik geregistreerd in het LRKP en heb ik mijn droom waar mogen maken met het starten van een eigen gastouderopvang.

 

Werken met kinderen is mijn passie. Het is zo fijn dat je van je werk zoveel plezier kunt hebben. Ik zie het als een voorrecht om deel te mogen uitmaken van de eerste levensjaren van het kind, het kind te mogen verzorgen en ze te mogen stimuleren bij hun ontwikkelingen. Het vertrouwen krijgen van de vraagouders, een fijne band opbouwen met de gastkindjes, het uitvoeren van verschillende activiteiten, het kind vrij laten zijn in zijn of haar ontwikkeling, het inspelen op de behoefte van de kinderen. Ieder kind is uniek!

JAAR ERVARING MET KINDEREN

JAAR EIGENARESSE VAN KIEKIEBOE GASTOUDEROPVANG

KINDEREN OPGEVANGEN ALS GASTOUDER

EXTRA CURSUSSEN GEVOLGD